Veiligheid en Hygiëne
Selectie en Controle
Wij controleren dagelijks alle stappen in het bereidingsproces: vanaf de ontvangst van de grondstoffen, het bereiden, het terugkoelen en verpakken tot aan het transporteren naar onze klanten.
Tijdens de productie van onze producten controleren we op temperatuur, smaak, kleur en geur zodat al onze producten altijd voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen.
Tijdens het transport vindt er actieve monitoring van de temparatuur van de producten plaats. Wij selecteren onze leveranciers zorgvuldig. Al onze leveranciers zijn gecertificeerd op het gebied van voedselveiligheid.
HACCP en Hygiëne
Hygiënisch werken staat bij ons hoog in het vaandel. We zien toe op persoonlijke hygiëne, het correct dragen en gebruiken van beschermende middelen en desinfectie van onze keuken en portioneerruimtes. Onze producten worden met regelmaat getest op microscopisch niveau zodat ons product veilig en verantwoord is.
Wij werken volgens de Hygiënecode en voldoen daarmee aan de HACCP-eisen, de wettelijke voorschriften voor voedselveiligheid.
Smaak gegarandeerd
Tegen verspilling
Dagelijks vers
Verpakkingen
Het op de juiste wijze verpakken van voeding is essentieel voor een veilig product. De juiste verpakking en verpakkingswijze zorgt ervoor dat de smaak en kwaliteit van onze soepen optimaal blijven gedurende de gehele houdbaarheidsduur.
Naast het belang van de juiste verpakking in het kader van voedselveiligheid, willen wij ook zo min mogelijk verpakkingsmateriaal verspillen. We verpakken onze producten altijd op efficiënte wijze, waardoor we zo min mogelijk materiaal gebruiken. Onze soepen worden na het bereiden gepasteuriseerd zodat de optimale smaak en houdbaarheid zijn gegarandeerd.
Onze producten worden verpakt in volledig recyclebare kunststof schalen van CPET-materiaal. Dit materiaal is bestand tegen temperaturen van -40°C tot +160°C en ideaal om de maaltijd in te regenereren.
Elke verpakking is voorzien van een etiket met wettelijk verplichte informatie. Daarnaast wordt de naam van een locatie en afdeling vermeld, zodat de interne logistiek binnen uw organisatie optimaal verloopt.